Welcome to the Australian Ford Forums forum.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and inserts advertising. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content and access many other special features without post based advertising banners. Registration is simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Please Note: All new registrations go through a manual approval queue to keep spammers out. This is checked twice each day so there will be a delay before your registration is activated.

Go Back   Australian Ford Forums > General Topics > Ford Forums Central > Site Support

Site Support If something isn't working or you have a suggestion ( a nice one !! ) let us know here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 26-03-2019, 05:01 PM   #1
Vekgib
Donating Member
Donating Member2
 
Vekgib's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 279
Default No access

When I click on "thanks" on a post, I occasionally get told that I have permission to access the page.
Either I don't have sufficient privileges to access the page, or my account has been disabled.
Even if I successfully clicked on "thanks" on the post above !
What am I doing wrong ?
__________________
2007 BFII XLS Ute

Successful dealings with: FOCUSonTHIS,russellw,reinman,himynameisjake,linz & auMatt.
Tech help from linz,Burnout & auMatt.


Stuff this,I'm going to play a few shots & see what happens.
Vekgib is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
Old 26-03-2019, 05:26 PM   #2
russellw
Chairman & Administrator
Donating Member3
 
russellw's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: 1975
Posts: 96,461
Community Builder: In recognition of those who have helped build the AFF community. - Issue reason: Raptor: For Continued, and prolonged service to the wider Ford Community Technical Contributor: For members who share their technical expertise. - Issue reason: Adrenaline: Russell's outstanding management and contributions to the technical resources portal of the forum, in addition to valuable technical contributions made in all other areas of the forum. Valued Contributor: For members whose non technical contributions are worthy of recognition. - Issue reason: Falcon Coupe: For being the driving force behind everything here. Countless hours behind the scenes working to make AFF the great place it is. 
Default Re: No access

That message usually only appears if you aren't logged in properly. If you haven't cleared cache and cookies since the new server went live, perhaps try that.

Cheers
Russ
__________________

__________________________________________________

Just say yes to torque converters


russellw is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
2 users like this post:
Old 27-03-2019, 12:29 PM   #3
Vekgib
Donating Member
Donating Member2
 
Vekgib's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 279
Default Re: No access

Still doing it, occasionally, on my PC. Never happens on my 'phone
__________________
2007 BFII XLS Ute

Successful dealings with: FOCUSonTHIS,russellw,reinman,himynameisjake,linz & auMatt.
Tech help from linz,Burnout & auMatt.


Stuff this,I'm going to play a few shots & see what happens.
Vekgib is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
Reply

Thread Tools
Display Modes

Forum Jump


All times are GMT +11. The time now is 11:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Other than what is legally copyrighted by the respective owners, this site is copyright www.fordforums.com.au
Positive SSL