Welcome to the Australian Ford Forums forum.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and inserts advertising. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content and access many other special features without post based advertising banners. Registration is simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Please Note: All new registrations go through a manual approval queue to keep spammers out. This is checked twice each day so there will be a delay before your registration is activated.

Go Back   Australian Ford Forums > General Topics > Ford Forums Central > Site Support

Site Support If something isn't working or you have a suggestion ( a nice one !! ) let us know here.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-01-2021, 02:19 PM   #1
TrVrPhiLpsiNdstrys
Livin' the Dream
Donating Member1
 
TrVrPhiLpsiNdstrys's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: Sandy Shores & Buffel Park Village
Posts: 520
Default Editing Signature Issue

Good afternoon... i keep getting invalid file when i try to remove something from my sig and saving it ?


Also my name isn't purple so i guess it might be a permissions thing ??


Please advise...


Warm Regards Darren.
__________________
Kia Cerato GT- Modified
Mercedes ML350 AMG- Modified
Cat797F C175-20 ACERT 6469cui Quad Turbo 4000HP


There are two rules for success:

1. Never tell everything you know.









TrVrPhiLpsiNdstrys is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
 

Thread Tools
Display Modes

Forum Jump


All times are GMT +11. The time now is 08:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Other than what is legally copyrighted by the respective owners, this site is copyright www.fordforums.com.au
Positive SSL